Bouw zelf een pool met pallets - belangrijke tips en ideeën

Bouw zelf een pool met pallets – belangrijke tips en ideeën

Pallets blijven de enige succesvolle materiaalkeuze, als je zelf iets wilt bouwen. Of ze nu in het interieur of exterieur worden gebruikt, de pallets worden als de absolute hit beschouwd. Maar een pool van pallets bouwen klinkt niet zo gemakkelijk. Maar we hebben de belangrijkste details voor de constructie gekozen, wat de procedure zeer eenvoudig maakt en zo een eenvoudig doe-het-zelf-project voor alle doe-het-zelf-fans mogelijk maakt.

De aanpak van dit soort projecten moet meestal goed gepland zijn. Dit betekent dat u een duidelijk beeld moet hebben van de bouwmaterialen, gereedschappen en constructie. Eerst wordt aangeraden om een ​​schets voor het project te maken. Daarnaast is de positionering van het zwembad erg belangrijk, omdat het een solide constructie is, die slechts een specifieke plaats heeft. Dit betekent dat je moet nadenken over waar het zonnig genoeg is in de tuin.

Het eindresultaat heeft een natuurlijke uitstraling

zwembad in de zomer diy

De structuur van het zwembad

Voor de structuur van het zwembad zijn er twee varianten: ronde en rechthoekige vorm. U hebt ongeveer 10 Euro-pallets nodig voor het zwembad, die zijn samengesteld met schroeven en spijkers. Als je al een vorm van het zwembad hebt, dan heb je een houten lambrisering nodig aan de binnenkant van het zwembad.

De pallets zijn perfect voor elk tuinontwerp, maar de belangrijkste dingen voor het project zijn kleine dingen die vaak over het hoofd worden gezien.

De kwaliteit van de zwembadfolie is vooral belangrijk voor het interieurontwerp van het zwembad. De film moet kreukvrij zijn ontworpen. Het zelf leggen van de film is heel eenvoudig en in een paar stappen krijg je een hoogwaardige voering van het zwembad. Als je de film zachtjes laat hangen op de muren van het zwembad, blijft het zwembad permanent dicht en mooi tegelijk. Kwalitatieve films hebben een hoge UV-bestendigheid en kleurechtheid en dit verlengt de levensduur van uw doe-het-zelfproject aanzienlijk.

Eenvoudige constructie, maar geniet van bouwen

1

Begin van het zwembad vanaf pallets
Organiseer de zorg voor het zwembad op de juiste manier

Ook bijzonder belangrijk is het filter voor het zwembad. Voordat u een filter koopt, is het raadzaam om de grootte van het zwembad te berekenen, omdat het systeem moet worden aangepast aan de grootte van het zwembad, zodat het vuil constant kan worden gefilterd.

Voor een goede zwembadverzorging wordt het aanbevolen om het water tegen micro-organismen en zwembadinfecties te beschermen. Dit gebeurt met chloor, wat voor elke pool als een must wordt beschouwd. Het zwembad onderhouden is van het allergrootste belang, omdat in de zomer de kans op infecties zeer groot is. Om deze reden moet men de pH van het zwembad controleren en mogelijke risico's voor de kinderen vermijden

Het zwembad van pallets is een paradijs voor ontspanning voor elk tuinontwerp.

pool zelf bouwen pallet diy

De positionering van het zwembad is erg belangrijk

bekijk pool van platenEuro-pallets

euro paletten foto zwembad Pallets tuinlandschap zwembad perfecte zwembad diy pool van paletten pool zelf bouwen pallet diy zwembad van pallets diy pool van pallets rechthoek zwembad ontwerp paletten ronde vorm  pool zelf bouwen ideeën Pool sleber maak paletten maak je eigen zwembad

 

 

 

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map