Дизајн зида са сликама: креативно фотографисање омиљених фотографија

Дизајн зида са сликама: креативно фотографисање омиљених фотографија

 Дизајн зида са сликама: креативно фотографисање омиљених фотографија 

 

У времену паметних телефона и дигиталних фотоапарата, стално снимамо снимке, који затим нестају на плитковима тврдог диска. Чак и најуспешнији снимци са одмора, породична прослава или излети са пријатељима обично завршавају у фасцикли на рачунару и потом нађу мало пажње. Постоје изванредне могућности да на сцени поставите најлепше слике код куће. Било да се ради о платном великог формата, креативном колажу или класичној серији - нема ограничења за маштање дизајна фото-зида.

Дизајн зида са сликама: креативно фотографисање омиљених фотографија

Мало припрема мора бити

Прво, требало би да размислите о томе коју тематику желите да видите на зиду: породичне фотографије у трпезарији? Пејзажне слике у дневној соби? Снимци у купатилу? Све је могуће, све док мотиви имају једноједно расположење. Тада је укупан утисак хармоничан и осећате се пријатно у овој соби.

Број и величина слика треба да одговарају броју простора. Што је мања просторија, веће слике могу бити - што обезбеђује простор. Међутим, требало би да се ограничите на неколико мотива. Великом намјештају такође одговара великим фотографијама, тако да су пропорције исправне, а слике намјештаја оптички не могу бити угашене. Боје слика такође треба да се уклопе у декор.

Дизајн зида са сликама: креативно фотографисање омиљених фотографија
Прави материјал

Прошли су дани када је фаворит слике дозвољено развијати само на фото папиру: Данас постоји безброј методи и материјали који чине празник снимак или портрет пуцао прави привлачи пажњу. Најјефтинија верзија су плакати, висококвалитетно урамљивање им даје племенити додир. Различите верзије можете пронаћи на Цлосе Уп-у.

1

Друга варијанта је испис на платну, што је посебно погодно за пејзажне или апстрактне предмете. Алтернатива су фотографије на Алу-Дибонду, на примјер, ВхитеВалл нуди. Код ове технике, мотив је одштампан на алуминијумској плочи, што га чини посебно издржљивом. Илустрације се крећу од сјајног до сјајног.

Дизајн зида са сликама: креативно фотографисање омиљених фотографија

Најлепше висење

Најлакши начин је да окачите велике појединачне снимке. Приликом прикачивања треба да будете сигурни да је фотографија приближно на нивоу ока. Изузеци, међутим, потврдјују правило: Може изгледати исто тако добро поставити велике снимке на дну зида. Најбољи начин да некоме помогнете да их причвршћујете, тако да можете пробати различите варијанте без потребе да ударите нокат сваки пут у зиду.

Нарочито са групирањем неколико слика, као што је класичан Санкт Петербург виси, требало би да пробате аранжман унапред, тако да на крају не изгледа хаотично. За зид слике, добра је идеја да се у средиште прикажете велике фотографије и групишете мале око њих. Ако су спољашњи оквири рамова пламени и оквири слике одговарају једни другима у боји, резултат је хармонична цјеловита слика.

Дизајн зида са сликама: креативно фотографисање омиљених фотографијаОстале опције за дизајн зидова:

  • Представите фотографије на тракама за слике и једноставно их замените ако је потребно
  • Поставите слике на под, на даске или на полице
  • Скупите пуно малих фотографија великом колажу

цопиригхт:

Слика 1: Флицкр Греен јинказамах ЦЦ БИ 2.0 Одређена права су резервисана

Слика 2: Флицкр студијски зид Еасел Вицкер Парадисе ЦЦ БИ 2.0 Нека права задржана

Слика 3: Флицкр Снапсхортс оф Хоме: Восгеспарис децор8 холли ЦЦ БИ 2.0 Нека права задржана

Слика 4: Флицкр Волим: Бијела опека зидови децор8 холли ЦЦ БИ 2.0 Неке права задржавају

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map