Mooie ideeën voor speelhuis in de tuin of in de tuin


speelhuisje in de tuin idee gieter kind meisje

Prachtige ideeën voor een speelhuis in de tuin of op het erf

Sommige architecturale elementen voegen een volwassen stijl toe aan dit speelhuisje. In plaats van een vegende dak kan een poort de voordeur beschermen. Speelhuizen kunnen klein of van volledige hoogte zijn; de laatste biedt veel plafondruimte voor een vrijstaande zolder.

Vensterdozen bieden een bescheiden manier om planten in een speelhuis te integreren; Dit is in dezelfde kleur geschilderd als het dominante accent. Bedrading voor elektriciteit vereist veel kosten; Kies in plaats daarvan voor batterij- of zonne-energie lantaarns om de deuropening op te fleuren. Vorm een ​​trap met plavuizen. Bonus: het helpt de vervuiling weg te houden van de speeltuin.

Hier is de erker opvallend met een driezijdig zicht op de speelkamer

speelhuisje in de tuin idee klein dakraam speels
Prachtige details vormen dit speelhuis. Een raam overschrijdt het interieur in de kamer. Hier is de erker opvallend met een driezijdig zicht op de speelkamer. Architectonische details, zoals knoppen op leuningen en consoles op de overkapping, voegen originaliteit toe aan het ontwerp. Een verscheidenheid van bestratingsmateriaal onder het huisje heeft twee voordelen: het scheidt de constructie van de binnenplaats en verheft het boven het niveau. Sommige geplante bloemen, waaronder bloembakken en kleine containers, maken de randen van dit kleine gebouw er prachtig uitzien.

Aantrekkelijke texturen fascineren zowel jongen als volwassene met dit speelhuisje

Speelhuisje in de tuin Idee De kinderen fascineren

Aantrekkelijke texturen fascineren zowel jongen als volwassen met dit speelhuisje. Om het ontwerp van een dergelijk huis te vereenvoudigen, kiest u materialen en een kleurenpalet dat op de gewone structuren lijkt. Hier, grijs en baksteenrood accenten stucwerk spiegel details uit de uitgebreide versie van het speelhuisje. Het open dak en een Nederlandse deur zorgen voor frisse lucht in de kamer. Als een speelhuis het hele jaar door wordt gebruikt, zorg dan voor bedrading om de vrije tijd te verlengen. Als het budget muggenhorren tegen insecten toelaat, vergeet dan niet om zoiets te kopen. Herhaalde patronen en texturen zijn het accent in dit speelhuis.

1

Modern binnenland - houten speelhuis en rond speelgoed

speelhuisje in de tuin idee reling hout bruine boom  Mooi, klein speelhuisje gebouwd in de achtertuin speelhuisje in de tuin idee kinderen klein prachtigSprookjesachtige sfeer - veel pompoenen op weg naar het speelhuisje Speelhuisje in de tuin Idee pompoen zonnebloem

Verschillende plantensoorten en kleurrijke bloemen

Speelhuis in de tuin Idee plantensoorten achtertuin

Aangename ontspanningshoek - tuinmeubilair gemaakt van rotan voor het huisje

speelhuisje in de tuin idee veranda rieten meubels wit

Uniek, aantrekkelijk speelhuis - exotische planten

speelhuisje in het tuin-sprookje uniek

De heldere textuur aan de gevel van het huis ziet er extravagant en origineel uit

Het speelhuis in het rode de textuurhek van het tuin rode textuur schilderde wit

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map