Vackra idéer för lekhus i trädgården eller på gården

Vackra idéer för lekhus i trädgården eller på gården

lekhus i trädgården idé vattning kan barn flicka

Underbara idéer för lekhus i trädgården eller på gården

Vissa arkitektoniska element lägger till vuxenstil i detta lekhus. I stället för ett svepande tak kan en port skydda ytterdörren. Lekhus kan vara små eller fulla höjder; den sista erbjuder mycket takytan för en fristående vindsvåning.

Fönsterlådor ger ett blygsamt sätt att integrera växter i ett lekhus; Detta är målade i samma färg som den dominerande accenten. Anslutning av el kräver mycket kostnader; Istället väljer du batteridriven eller soldriven lyktor för att lysa upp dörröppningen. Dana en trappa med flaggstensar. Bonus: Det hjälper till att hålla föroreningen borta från lekplatsen.

Här är bursfönstret slående med en tvåsidig utsikt över spelrummet

lekhus i trädgården idén litet takfönster lekfullt
Underbara detaljer utgör detta lekhus. Ett fönster överstiger ljuset inredningen i rummet. Här är bursfönstret slående med en tvåsidig utsikt över spelrummet. Arkitektoniska detaljer som knappar på räcket och konsoler på trädkronorna, lägger originalitet läggs till designen. En mängd olika beläggningsmaterial under stugan har två fördelar: det skiljer konstruktionen från gården och lyfter den över betyget. Några planterade blommor, inklusive fönsterlådor och små behållare, gör kanterna på den lilla byggnaden snygga.

Attraktiva texturer fascinerar både pojke och vuxen med detta lekhus

Playhouse i trädgården. Idé. Barn fascinerar

Attraktiva texturer fascinerar både pojke och vuxen med detta lekhus. För att förenkla utformningen av ett sådant hem, välj material och en färgpalett som liknar de vanliga strukturerna. Här speglar grå och mursten röd accenter stuckatur detaljer från den utökade versionen av lekhuset. Det öppna taket och en holländsk dörr försäkra rummet med frisk luft. Om ett lekhus används året runt, ge ledningarna för att förlänga fritiden. Om budgeten tillåter myggnät mot insekter, glöm inte att köpa något sådant. Upprepade mönster och texturer är accentet i detta lekhus.

1

Modern inredning - trähus och leksaker runt

lekhus i trädgårdsidén räcker träbrunt träd  Vackert, litet lekhus byggt i bakgården lekhus i trädgården idé barn små vackraFairytale atmosfär - många pumpor på väg till lekhuset Playhouse i trädgården Idea pumpa solros

Olika växtarter och färgglada blommor

Playhouse i trädgården Idea växtarter bakgård

Trevligt avslappningshörn - trädgårdsmöbler gjorda av rotting framför stugan

lekhus i trädgården idén veranda korgmöbler vit

Unikt, attraktivt lekhus - exotiska växter

lekhus i trädgården sproget unik

Ljus konsistens på husets fasad ser extravagant ut och original

Playhouse i trädgården rött konsistens gallerstaket trämålat vit

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 76 = 84

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map