Постављање гранитних плочица: то је модерно!

Постављање гранитних плочица: то је модерно!

Гранитне плочице полагале су подове са гранитом

Незаменљиве гранитне плочице

 

Свака подна облога има одређене предности и мане. Али гранитне плочице су успјешан и племенит избор већ дугих векова. Стога је увек добро размотрити ово као опцију. Оне су подврста керамичких плочица. Други је теракота. У свим случајевима ово је веома успешан избор.

Гранитна подна облога

гранитне плочице леже подне идеје црне плочице
Разлика између ове двије је углавном у издржљивости. Теркотта може бити озбиљно оштећена у екстремним околностима.

Предности гранитних плочица

гранитне плочице полагање подних идеја купатилски намештај

Гранитне плочице - синтетички материјал

1

Гранитне плочице су уметнички материјал. Настала је у Италији 80-тих година 20. века. У пракси, вештачки гранит може да замени многе природне материјале. Близу је порцелана, али у смислу снаге и издржљивости он веома подсјећа на природни гранит. Може се направити од беле глине са много различитих адитива. Тако добијена униформна структура је хладно пресована. Тада се може печити на температури од 1200 степени. Када се то уради, можете да примените типичне обрасце.

Гранитне плочице се уклапају у било коју просторију у кући

Гранитне плочице за постављање плочастих идеја за постављање плочицаЗбог развоја дигиталних технологија, оне се такође све више побољшавају. Гранитне плочице су доживјеле нови повратак у посљедњих неколико година. У исто време, теракота се такође развија. Међутим, пре свега је пожељно за одређене области и функције. То и даље даје сваком амбијенту више индивидуалног и делимично, врхунског карактера. Комбинација ове двије могла би чудесно изградити одређену хијерархију у свемиру.

Гранитни кухињски подови

гранитне плочице полагање подова идеја кухиња постављена

Више о улози дигиталних технологија за гранитне плочице

Као што смо управо рекли, дигиталне технологије и даље помажу када желите да примените различите дизајне на гранитне плочице. Отисак долази пре печења. Дакле, дизајн ће остати тамо неоштећен након много година.

Отворени дневни боравак у модерном стилу

гранитне плочице полагање стамбеног простора модерне подне идеје гранит

Пластичне плочице направљене коришћењем најновијих технологија обично су два типа. У почетку имамо јединствени компактни материјал. Са овом технологијом плочице показују већу издржљивост. Али немате прилику да освојите много различитих боја. Такође, штампа не може директно доћи до текстуре. За ово може доћи до максималних димензија.

Елегантно решење за ваш животни простор у минималистичком стилу

гранитне плочице полагање подова идеја дневна соба камин тепих

У другом типу маса се креира из различитих материјала. Ова последица чини конзистентност много чвршћа. Димензије су стварно довољне и овде. У сваком случају, најбоље продајане плочице су величине 75Кс75 или 80Кс80. Велике димензије су погодније само у одређеним ситуацијама. То је случај, на пример, ако морате да обучите кораке на спиралним степеништима. У овом конкретном случају, такође се користи плочице са ефектом бетона или мермера.

Гранитне плочице са ефектом бетона или мермера могу се наћи на тржишту

гранитне плочице полагање подних облога црна мат

Припремите земљу

Без обзира које решење изаберете, под треба добро поставити. На дужини од 120 цм, материјали се извлаче (екструдирају), а не нацртани. То их чини флексибилним и велике димензије више нису проблем!

Успут, ова техника је такође важна у многим другим приликама.

Неутралне боје у високом сјају

гранитне плочице полагање подних идеја црни висок сјај

трендови

Сада би желели да опишемо неке тенденције у дизајну гранитних плочица. Један настоји да олакша многе друге популарне текстуре. Имитација бетона, дрвета, камена са шарама или дизајном. Поента је, међутим, да на овај начин успијете сликати цијелу слику. Али морате бити прилично сигурни ако се одлучите за такво решење. Зато што ово није нешто што се не мора мењати деценијама због квалитета.

Позивање плочица са изгледом дрвета

гранитне плочице полагање подних идеја модерно купатило

Илустрација олакшања

Са гранитним плочицама можете такође направити илузију текстуре. Као што сам рекао, то је само илузија. Она имитира облогу специјалним материјалима. Ово може бити врло згодно у неким случајевима, зар не мислите?

Једноставан бетонски изглед у купатилу

гранитне плочице леже подне идеје купатилске плочице

Појављује се луксузни стан са мало средстава

Чак и са мањим улагањем можете успјети, да је стан луксузан. На пример, особине гранитних плочица омогућавају вам да све просторије пружате подједнако у облику пода. Зато што је то модеран тренд који би било тешко себи приуштити другим средствима без много улагања.

Контраст дрвног гранита у кухињи

гранитне плочице полагање пода идеје дрво кухиња кухиња оток

Гранитне плочице у спољној кухињи - зашто не?

гранитне плочице полагање подних идеја дизајн спољне кухиње

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − 75 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map