9 Star Wars Wisdom - Leer van de Jedi Knights!

9 Star Wars Wisdom – Leer van de Jedi Knights!

  star wars trilogy nieuw volg de beste films

Fantastische levenslessen onderwezen door Star Wars

De nieuwe Star Wars-film is hier! Het is een zeer belangrijk onderwerp voor veel mensen over de hele wereld, ze vinden er een bijzonder diepe betekenis in. Dat hebben we ook.

We ontdekken dat er enkele zeer belangrijke levenslessen in zitten. We willen dit graag aan u overbrengen.

Kies een leven en volg je roeping

Star Wars geluk Skywalker Yoda Melkweg
We kunnen ons hele leven door angst bevriezen. We vechten tegen de onzekerheid. Maar op een gegeven moment moeten we ons realiseren dat niets veilig is in het leven. Zodat we ons leven in angst kunnen doorbrengen of naar buiten kunnen komen en vechten voor ons geluk.

Omring jezelf met mensen die je steunen en in je geloven

star wars darth vader

1

Kijk eens rond! Heb je veel mensen om je heen die je naar beneden halen of je depressief maken? Dan zou je op een of andere manier afstand van hen moeten doen. Zelfs als je dergelijke mensen blijft ontmoeten, zou je hun invloed op jezelf moeten beperken.

Houd jezelf niet voor de gek: we weten altijd wat goed is en wat er mis is!

Star Wars Jedi YodaLuister naar je hart, geweten en je eigen kracht. In deze drie dingen gaat de hele waarheid over jou en de wereld.

Laat de kleine kansen je niet stoppen

Sterrenoorlogen heeft solo-oorlog van de sterren

Hoe vaak heb je het gevoel dat ondanks slechte kansen alles goed zal gaan? In dergelijke situaties, wees niet afgeschrikt door angst voor slechte kansen.

Succes komt vaak als gevolg van het overwinnen van nederlagen

Star Wars obi Wan Kenobi

Geen succes komt moeiteloos. Fouten zijn vaak een onvermijdelijk deel van de weg naar de overwinning. Beschouw de nederlagen als stapstenen.

Laat je niet leiden door je eigen angsten

star wars yoda jedi wisdom

Star Wars leert ons niet geleid te worden door angsten. We verwarren deze vaak met onze innerlijke gevoelens. Dat is misschien niet waar!

Humor moet zijn

star wars luck skywalker prinses lea han solo

We hebben de meeste humor nodig in de moeilijkste situaties. Het zou er moeten zijn als we de neiging hebben de controle te verliezen vanwege onze negatieve gevoelens.

Onze eigen gedachten en acties bepalen de toekomst

star wars jedi qui gon jinn anakin skywalker

Alles dat onze toekomst bepaalt, zijn onze gedachten en daden. We moeten ons hierop richten en niets anders. Dat is precies wat we willen bereiken in het leven.

Soms moeten we het gemakkelijk laten zijn

star wars luck skywalker terugkeer van de jedi

De dood in al zijn vormen maakt deel uit van het leven. Dit betekent niet alleen fysieke dood. We zouden het voor ons gemakkelijker moeten maken om een ​​aantal fasen in ons leven te doorstaan ​​en te overleven. Dit maakt deel uit van het proces van onze ontwikkeling.

 Laten we eens kijken wat "The Awakening of Power" ons zal brengen:

 

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 − = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map