Påskdekoration - coola idéer för att göra din egen

Påskdekoration – coola idéer för att göra din egen

påsk dekoration tinker blommar våren våren

Påskdekoration - var kreativ

Vänd en frodig blomma till ett dekorativt bo för vackert målade vaktelägg. Välj en blomma, förkorta sin stam och lämna den i vattnet i en glassskål, ett cocktailglas eller en liknande konstruerad behållare. Lägg ägget i mitten och dekorationen är klar.

Påskdekoration - låt fantasin springa vild

påsk dekoration tinkling kanin tallrik brunch
Tilldela platserna för påskbrunchen med en chokladkanin. Skriv namnet på ett kort och lägg en blomma i den. Inte bara barnen skulle se fram emot det.

Titta runt din trädgård och ta allt du behöver för att göra en krans. Om det inte finns några riktiga blommor, använd även plastblommor.

Gör en krans - det här kommer att bjuda in våren i ditt hem

påsk dekor tinker krans blommor växter

1

Vintage te och kaffekoppar kan vara perfekta blomkrukor för små blommor. Använd dem som dekorativa behållare för vårblommor, t.ex. Druvhyacint och lilja av dalen.

Samla grenar och gör ett påskträd för dig själv, dekorera med skarpa pappersdekorationer. Det ger äkta påskmood i ditt hem.

Hemlagat hälsningskort

deco spring kort blommor hälsning humörGör ditt eget påsk hälsningskort. Ta färgat papper, dekorera det med blommor eller måla det. Om kortet inte är perfekt kommer det definitivt att vara väldigt personligt.

Ta en korg och gör den till en påskkorg genom att göra glada pappersfjärilar. De lägger till en magisk touch till den annars enkla korgen. Skriv ut två kopior av varje fjäril och lim dem ihop, de är dubbelsidiga.

Besök båtrummet

deco våren deco visa hantverk kanin gåvor

Du kan skapa en 3D påsk skärm. Du kan köpa några deco-element direkt från båtrummet och ordna dem enkelt. Skapa lådor av olika storlekar och lägg in dekorationen. Låt fantasin springa vild.

Gör konstiga ägghållare

påsk dekor tinker papper klistermärke ägghållare

   Njut av vårblommorna hemma

påsk dekor tinker blommor koppar blommor underlägg gräs

Vänd en enkel gammal korg till en söt påskkorg

påsk dekor tinker filt slingor prickar   Intressant dekorationsidé påsk dekor tinkering växter ljud glas genomskinligt

Hitta plats för ett vackert färgstarkt påskträd

deco vår deco-skärm skapande träd blommor

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 + = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map