Den moderne gulvlampen - 40 bilder og design spesielt for deg

Den moderne gulvlampen – 40 bilder og design spesielt for deg

Den moderne gulvlampen abstrakt i svart

Den moderne gulvlampen - 40 bilder og design som gir deg friske ideer

Siden tidens uren lengter mannen etter lys. Oppfinnelsen av brannen var bare begynnelsen. Siden da har så mye tid gått og likevel er vi alltid ute etter mer kunstig lys hjemme. En av våre favoritt lyskilder i dag er gulvlampen.

Det er lett å håndtere og kan plasseres hvor som helst i huset uten mye problemer. Utvalget av gulvlamper laget av forskjellige materialer og i mange design er enorm. I dag fokuserer vi på den moderne gulvlampen.

Ta en titt på bildene nedenfor og bli inspirert!

Du kan velge mellom et bredt spekter av gulvlamper. Det er ikke bare halogen- og LED-lys, men også fluorescerende lamper og selv de som er klassisk utstyrt med lyspærer. LED-pærene har vært på mote for en stund nå. De har etablert seg som en praktisk, energibesparende variant med lang levetid.

Elegant og luksuriøst

Den moderne gulvlampen er laget av skinnende stål og glass
Selvfølgelig er valget ditt ikke bare avhengig av den praktiske siden av tingene. Det er også andre faktorer å vurdere, for eksempel stilen på innredning, størrelsen på lokalene eller til og med malingen på veggene. Sist men ikke minst er det egne preferanser og fremfor alt beboernes trivsel.

Bare ta en titt på følgende ideer! Du kan finne noe som passer din stil og smak.

Akari-modellen av Isamu Noguchi

1

den moderne gulvlampen akari-modellen

Kunstnerisk atmosfære

Den moderne gulvlampen er uvanlig form i oransjeEn enkel eleganse av stål

Den moderne stålgulvlampen med tre plater

Levende form av fint tre

Den moderne gulvlampen er laget av tre og metall

Lys og stolt om natten

Den moderne gulvlampebue lampen er laget av frostet glass

Unik design av eiketre

De moderne gulvlampeboglampene av tre

Veldig klassisk i svart, hvit og rød

Den moderne gulvlampen er laget av farget glass

Enkle flettede sylindere

Den moderne gulvlampen er diskret og sylindrisk

Eventyr med fjær

Den moderne gulvlampen elegant bueskinn med hvite fjær

Anatomisk fin

Den moderne gulvlampefilen i svart

Fargede firkanter

den moderne gulvlampen fargerike solaranlegg like

Futuristisk skapelse i svart

Den moderne gulvlampen futuristisk design skinnende svart

Jute-sylinder i klassiske farger

Den moderne gulvlampen flettet i rød svart og hvitt

Den moderne gulvlampen riflet, kunusförmige kreasjoner Den moderne gulvlampen skinnende runde deler Den moderne gulvlampen glitter og ekstravaganse Den moderne gulvlampen store maneter av hvitt tre Den moderne gulvlampe tre sfæren i hvitt den moderne gulvlampen ikea-stil Den moderne gulvlampen i elfenbenoptikk Den moderne gulvlampen i form av en håndflate Den moderne gulvlampen i pastellgrønn sopp-lignende Den moderne gulvlampen, konisk lampeskjerm Den moderne gulvlampen er som et gresskar på et stativ Den moderne gulvlampen metallisk glans og lysblå frostet glass Den moderne gulvlampen metallkonstruksjon i mørkegrå Den moderne gulvlampen er minimalistisk i svart Den moderne gulvlampen med små hvite plater som tre Den moderne gulvlampen med London Flair Den moderne gulvlampen med sølvglans og organisk form Den moderne gulvlampen med mange metallplater Den moderne gulvlampen oval form laget av rødt glass Den moderne gulvlampen soppformet i svart og hvitt Den moderne gulvlampen skinnende sølv abstrakt Den moderne gulvlampen stiliserte spiral skinnende hvit Den moderne gulvlampen er ultra minimalistisk med matt glans Den moderne gulvlampen som keramisk vaske den moderne gulvlampen vakre kunstige valmueblomster

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map