Модеран и функционалан намештај у стилу Баухаус

Модеран и функционалан намештај у стилу Баухаус

Столица за намештај столице у Баухаусу челични ратан

 Упознајте Баухаус стил боље

Они су прави класик у области дизајнерског намештаја: намештај Баухаус дизајна је безвременски и може се комбиновати са готово било којим дизајном ентеријера скоро 100 година. Захваљујући овом богатству варијанти, стилски и истовремено функционални дизајнирани предмети су преживјели векове и данас су популарни као и увијек.

Креативни ум који је инспирирао стил Баухаус у Веимару 1919. године припадао је Валтеру Гропиусу, немачком архитекту који је увек био корак испред свог времена у смислу савремених дизајнерских идеја. Чак и данас се сматра ко-оснивачем модерне архитектуре. Године 1919. основао је Стаатлицхе Баухаус у Вајмару, уметничкој школи која је поставила курс за будућност. 1925. године умјетничка школа се преселила из Веимара у Дессау. Више историјских позадина можете наћи на овој страници.

  трпезаријски сто столице баухаус стил
Њихова оригинална венчање је епоха од 1919. до 1933. године, у 20. веку дошло дизајн, који се сматра мост између ликовне и примењене уметности је одувек био прави препород и од тада не само архитектуре и савременог графичког дизајна, али изнад свега такође снажно утицала на индустрију намештаја. Намештај у стилу Баухаус је модеран и функционалан у исто време, и тиме увек извор инспирације за креативне мисли данашњице.

 Модерно не мора бити скупо

 Намештај није јефтин. Ако цените стилски дизајн, често морате платити добар износ за то. Насупрот томе, јефтини намјештај често недостаје правом шарму. То не мора бити јефтино или стилско. Ако желите да трошите мало новца и волите да се крећете, можете направити такозвани Хартз ИВ намештај - инспирисан дизајном Баухаус-а. Хартз ИВ намјештај је елегантна дизајнерска идеја бренда селф-маде, која се може завршити с малом ручном вештином и неколико једноставних корака. У рустикално-удобном Баухаус дизајну они изгледају много и још увек поштују буџет.

наручите баухаус дизајн стила

Ево занимљивог интервјуа са Ле Ван Боом, који је то измислио. Он зна како се непроходан стилски намештај може постићи када је приход чврст, јер је успешан архитекта и дизајнер из Берлина некада био добитник Хартз ИВ-а. Дизајнирао је дизајн за намештај Хартз ИВ на Волксхоцхсцхуле (ВХС). Ако још нисте открили мајстора, можете га надокнадити тамо. ВХС сада нуди специјалне курсеве у којима се подучава израда серије намјештаја Хартз ИВ. Концепт показује да квалитетан укус дизајна не мора да пропадне због потребног буџета и да се данас сви могу послужити елегантно са малим занатством и креативним идејама. "Форма следи функцију" је мото дизајнера и произвођача намештаја Баухаус који су учинили своју мисију да савремени и стилски дизајнирају доступност сваком слоју друштва данас.

1

баухаус стил намјештај столица канцеларија дневни боравак Стил Баухаус поново осваја тржиште намештаја

 Стилови намјештаја су попут песка на мору, али ако погледате веома блиско, скоро свуда на себи пали додир Баухаус-а. Са основном идејом дизајна функционалног дизајнерског намештаја који идеално комбинује стил и практичност, програмери и мислиоци из Баухаус-а су привукли широк спектар купаца. Није ни чудо што су добри комади убрзо ушли у масовну производњу. Данас се слика поново промијенила. Иако Баухаус и даље представљају јефтинији дизајнерски намештај који импресионира својим изгледом и функционалношћу, масовна производи постају прави колекционарски предмети који се зову дизајнерски намештај. Сваки дизајнерски продавац намјештаја који има нешто има ће имати један или два комада на понуди, а стварни навијачи Баухауса ће наћи оно што траже у бројним продавницама данас. Наравно, с времена на време је и права куповина.

баухаус стил столица бела еамес

Робустне и добро обликоване столове и столице у Баухаус стилу могу се купити на адреси -десигнловер.цом, између осталог, где постоје и редовне понуде и попусти. Прави класични дизајн је цевасти челични стол, који се прилагођава скоро сваком стилу намјештаја. Може се наћи у модерним и добро опремљеним канцеларијама и медицинским праксама, као иу просторијама за забаву. Прекрасна комбинација је, на пример, столице за столице Марцел Бреуер са столом за столом Цхарлеса Еамеса - не само у канцеларији, већ иу приватној трпезарији.

  намештај од стола баухаус стил

Стога, Баухаус стил наставља да шири богатство аспеката који није други. Једноставни облици стварају модеран изглед који и даље зрачи безвременски шарм и стога никад не излази из моде. Они који се одлуче за Баухаус-комад нађе прави класик дом да није само довољно издржљив да траје генерацијама, али и дизајна идеја сутрашњице још лакше пратити може. Трик је да смањи на једноставне геометријске облике као што су кругу, квадрату и троуглу као примарне боје црвене, жуте и плаве, који су у комбинацији са суптилним контрастима у белој, црној и сивој боји. Материјална основа је челична цијев, која је данас врло јефтина за производњу и још увијек омогућава произвођачима да нуде прави дизајнерски намештај за мали буџет.

Модерна дизајнерска столица столица стил Баухаус

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map