Maak zelf een cool canvas-fotogalerij - decoratie-ideeën

Maak zelf een cool canvas-fotogalerij – decoratie-ideeën

cool canvas fotogalerij maak jezelf kaarsen aanmaakherinnering

Maak zelf een cool canvas-fotogalerij - versier de muren met persoonlijke herinneringen

Water. Brush. Canvas. Nog een paar tools en je kunt je eigen mooie versiering maken. Alle componenten voor dit project zijn te vinden in je lokale handwerkwinkel als je er geen hebt.

Dit project gaat over iets dat we allemaal nodig hebben.

 Iedereen heeft het. Iedereen wil er meer van hebben. Innovaties worden ontwikkeld om ze te behouden. Maar als we het krijgen, lijkt het er nog steeds op dat we het verspillen en verliezen. Hoewel het een onzichtbaar concept is, is er op heel veel manieren in het leven zoveel bewijs. De zon, onze gezichten, overtuigingen, technologie en de lijst gaan maar door. Soms zijn we in staat om dit bedrieglijke wezen alleen met de lens van een camera te vangen.

 Mooi, effectief canvas Maak zelf foto's in een paar stappen

Cool canvas Fotogalerij laat kinderen lachen
Maar wat als we onze eigen canvas galerij kon maken thuis bij ons, want we zijn met behulp van een paar eenvoudige materialen en transformeren de kale muren van ons huis in een tijd landschap, maakt dagelijks mogelijk reizen in een tijdmachine.

Maak zelf een canvas canvas fotogalerij

 Hier leest u hoe u uw eigen tijdmachine kunt ontwerpen in de vorm van een kunstgalerie. Het hoofdpersonage van dit project is je verbeelding. Als u hieronder volgt u de instructies, wordt u geschonken met een mooie foto, maar alle voordelen van onze tijd machine om vast te leggen, moet u uw Vorstellungskaraft plaatsen op HIGH-niveau voor u om de ontbrekende geluiden, geuren en andere ingrediënten die hier helaas ontbreekt in ons toe te voegen zijn.

Cool canvas fotogalerij zelf maakt stappen tips

1

 eerste Druk uw foto af op een stuk gewoon wit papier van 8 ½ "x 11". Herinner je je het kleine hulpmiddel in een eenvoudige foto-editor? Naar de knop Horizontaal omdraaien '? Wel, dat is wat er met je foto zal gebeuren, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van je speciale foto's.
tweede Gebruik een kwast van goede kwaliteit zodat de borstelharen niet losraken. Breng een dikke laag gel aan over het gehele oppervlak van uw 8 "x 10" canvasborden. Deze stof is te vinden in vele ambachtelijke winkels en zoals alle producten zijn ze verkrijgbaar in vele merken.
3. Druk voorzichtig op de foto. Laten we gaan door met het. (Ga verder met een tweede DIY project van uw keuze. Een doek om naar te kijken, bedekt met een gel en is voorzien van een zwart-wit beeld is nooit saai.)
4e Ga terug aan het werk. Spuit water met een spuitfles op de foto en steentjes van gemiddelde grootte. Vervolgens moet je gewoon beginnen met uw vingers wrijf het papier oppervlak tot het begint op een voedingsmiddel label op plastic container lijken op een tocht door de vaatwasser te hebben overleefd. (Hmm, als ik zie het opgeschreven, is het duidelijk voor mij dat ik niet altijd kan communiceren als leesbare tekst voor mijn DIY vrienden de beelden en de woorden die zweven in mijn hoofd.)
5e Verwijder voorzichtig al het papier totdat uw afbeelding zichtbaar is. Het vergt geduld en vereist begrip van een goede en gezonde chaos. Let op: intensief en overmatig wrijven kan ongewenste verwijdering van het beeld veroorzaken! Het beeld wordt onvolledig overgebracht, waardoor een ouderwetse sfeer wordt verspreid.
6e Breng een laatste laag gel aan als een beschermend schild. Geef dit schilderij voldoende tijd om te drogen en druk vervolgens op de knop 'Openen' alsof we in de winkel zijn. Nu kunnen we onze tijdmachine binnengaan, die ons naar onze galeriewand zal overbrengen, ook wel bekend als de woonkamer, die de tijd voor ons voor een paar korte momenten vasthoudt.

Makkelijk en moeiteloos kunt u zo'n kunstwerk zelf maken en aan uw geliefde geven

De koele canvas fotogalerij zelf maakt een vreemde decoratie7e  Geef het ons! Dit is een zelfgemaakt project dat je met trots presenteert. Geef uw dierbaren een kans om de tijd te stoppen met een foto die een leven lang meegaat. Zorg ervoor iets goeds te doen voor diegenen in de DIY-wereld door hen te helpen hun muren in schoonheid te kleden terwijl ze dat normaal niet zouden doen! Tijdreizen is op dit moment niet zo onbereikbaar, toch?

     Nog een paar voorbeelden: retro-stijl fotogalerij op de wandplanken Cool Canvas Photo Gallery Maak jezelf een retro-stijl bureau

Artful, romantische sfeer in de minimalistische woonkamer

cool canvas fotogalerij maak jezelf vreemde decoratie Foto's van je geliefde versieren de muren thuis  coole fotogalerij maak jezelf muurplanken babyfoto's Herinneringen aan reizen en excursies coole fotogalerij doe je eigen muur op reis

 

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map