Copacii exotici dintr-o privire: cunoașteți aceste fructe exotice?

Copacii exotici dintr-o privire: cunoașteți aceste fructe exotice?

lista exotică de fructe exotice

Lista de fructe exotice pe care ar trebui să încercați cu siguranță!

 

Când călătorim în lume, ne întoarcem, de obicei, la atracțiile și fenomenele rare care sunt aproape de noi. Ne lipsesc multe "lucruri mici" care nu sunt mai puțin impresionante, dar pur și simplu nu sunt prezentate în ghiduri.

Copacii exotici și fructele lor

copaci exotici fructe exotice listă diferite tipuri
Deci, există un număr de copaci exotici și de asemenea fructe care sunt delicios de divin. Dar trebuie să vă bucurați de ele în țara de origine. Pentru că pierd o parte din proprietățile lor prin transportul lung. De asemenea, trebuie să aveți cunoștință și să faceți cumpărături într-o locație bine revizuită. În caz contrar, poate duce la erori neplăcute de confuzie și cumpărare. Acestea, la rândul lor, pot fi chiar dăunătoare pentru sănătate.

Deci, dacă vă plac călătoriile exotice, atunci vă pregătiți și pentru asta. Pentru că abia atunci veți putea să vă amintiți "gustul" acestor țări. Pentru o serie de persoane, o astfel de experiență este fundamentală.

Unde găsiți aceste fructe exotice?

1

fructe exotice lista de copaci exotici

Scorțișoară (Annona squamosa)

Copacii exotici care poartă acest fruct se găsesc în zonele tropicale din America, Pakistan, India și Filipine. Merele de scorțișoară (Annona Squamosa) - fructele sunt reminiscente de ghindă în ceea ce privește forma. Diametrul lor este de aproximativ 10 cm. Gustul este similar cu cel de cremă, cu un pic de sămânță.

Scorțișoară de mere din zonele tropicale

fructe exotice anonas squamosa exoticeMammiapfel (Mammea Americana)

Mammiapfel este un fruct, care provine din America de Sud. Cu toate acestea, aceste specii de copaci exotici sunt acum crescute în Africa de Vest și Asia de Sud-Est. Diametrul fructelor este de aproximativ 20 cm. Fiecare fruct are o scoarță destul de groasă. Cele mai multe fructe au patru nuci în interior. Fructul este foarte dulce și aromat.

Mammiapfel este un fruct din America de Sud

Mammea americana fructe exotice exotice fructe

 Diametrul Mammiapfelului este de aproximativ 20 cm

Mammea americana copaci exotici cumpara fructe exotice

Cherimoya (Annona Cherimola)

Arborii exotici din această specie cresc în America Latină. Mai exact, ele se găsesc acolo în regiunile muntoase înalte. Aceste fructe exotice au o formă rotundă. Suprafața poate fi netedă. Consistența este ca cea a cremei grase.

 Arborii exotici din această specie cresc în America Latină

lista de fructe exotice anonime cherimola exotic

Cherimoya provine din familia Rahmapfelgewächse

anona cherimola copaci exotici fructe exotice

Platonia

Lista noastră de fructe exotice este acum continuată cu Platonia (Platonia Insignis). Arborii cresc în țările tropicale din Brazilia și Paraguay. Dacă cumpărați aceste fructe exotice, ați avea dimensiunea unei ceva de genul unei portocale. Sucul care vine de la ea are o culoare gălbuie.

Arborii platonieni cresc în țările tropicale din Brazilia și Paraguay

Platonia listă fructe exotice exotice fructe

Solanum sessiliflorum sau Cocona

Solanum sessiliflorum sau Cocona este probabil cel mai puțin cunoscut pe lista noastră de fructe exotice. Ei cresc pe tufișuri din America Latină. Se dezvoltă foarte repede. Deja în primele nouă luni, se formează fructele. În termen de două luni după aceea sunt coapte. De asemenea, adăugăm imagini ale acestor fructe exotice aici. Ele au o culoare roșie, portocalie și galbenă. Din exterior, arată ca roșiile de cireșe. Gustul este ceva la mijloc între roșii și lamaie.

Cocona este, probabil, cel mai puțin cunoscut fruct exotic din lista noastră

Solanum sessiliflorum fructe exotice exotice fructe

copaci breadfruit

Acești copaci exotici sunt răspândiți în Filipine și în Asia de Sud-Est. Gustul de fructe este o reminiscență a bananelor. Când sunt maturi, au un gust moale și blând. Numele provine din faptul că, atunci când este coaptă, gustul îi amintește foarte mult de pâine.

Copaci exotici în Filipine și Asia de Sud-Est

Arbore copac fructe exotice fructe exotice

Lansiu (Lansium Domesticum)

Acesta este un fruct care poate fi găsit în toată Asia. Coaja reamintește consistența unei țesături latex. Poate fi îndepărtat foarte ușor. În centrul acestor fructe exotice se află patru segmente, dintre care unele sunt umplute cu semințe amare. Dacă le îndepărtați, fructul este foarte dulce.

 Arborele de lansiu se găsește în toată Asia

lista de fructe exotice lansi exotice

 Dacă scoateți semințele amare, fructul este foarte dulce

Lista de fructe exotice Lansium Domesticum exotic

Copaci exactici Dacryodes (copac safir), care ar putea pune capăt foamei în Africa

Următoarele fotografii ale fructelor exotice sunt cu siguranță necunoscute majorității oamenilor. Pentru că ei provin dintr-un continent, care nu este la fel de bine cunoscut în comparație cu America Latină și în alte colțuri ale lumii, de departe, și popular. Acestea se găsesc în Africa tropicală, în partea de nord a Nigeriei și în sudul Angola. Fructele variază de la albastru închis la purpuriu. Acestea sunt numite și perele africane. Forma pe care o prezintă este alungită. Partea ei interioară arată o culoare verde palidă. Cumpararea sau gasirea acestor fructe exotice este usoara in aceste regiuni. Le-ai putea transporta cu ușurință în diferite colțuri ale continentului. 48% din ingredientele sale constau din amino și acizi grași, vitamine și trigliceride. Sa calculat că, cu o bună grijă de un hectar de plante de până la 7/8 tone de unt poate fi câștigat. Acesta este unul dintre copacii exotici care reprezintă speranța de a depăși foamea în Africa.

Fructele safir variază de la albastru închis la purpuriu

Lista de fructe exotice Dacryodes exotic

Jabuticaba, (Myrciaria Caulifloria)

Din toate imaginile fructelor exotice, acestea sunt probabil cele mai ciudate pentru tine. Arborii exotici Jabuticaba (Myrciaria caulifloria) cresc în sudul Braziliei. Ciudat, amuzant este chiar modul în care fructele cresc pe ea. În primul rând, ramurile prezintă fructe foarte galbene. Apoi devin fructe cu un diametru de 3-4 cm. Fructele violete au o formă rotundă. Partea inimii arată o consistență gelatinoasă. Există 1-4 semințe. Fructul este foarte dulce. Poți să-l mănânci dur. Dar de multe ori este folosit direct pentru vin și lichioruri.

Arborii exotici Jabuticaba cresc în sudul Braziliei

Myrciaria caulifloria sessiliflorum fructe exotice exotice

Rambutan (Nephelium lappaceum)

Dacă suntem pe fructe exotice atunci vom continua cu rambutan (Nephelium lappaceum). Arată ca o căpșună păroasă. 3-6 cm în diametru și de formă ovală, sunt caracteristicile distinctive pe care le veți vedea fructe de pe ambele imagini ale rambutan. Partea inimii este foarte fermă și are un gust dulce.

Fructele Rambutan arată ca căpșuni păroase

Nephelium lappaceum copaci exotici exotici

Arborele noni (Morinda bracteata)

Asia de Sud-Est și Australia sunt țările de origine a acestor fructe exotice. Fructele cresc pe tot parcursul anului. Când se matură, au o aromă foarte mirositoare. Dar merită să îndure și să facă un suc din el. Aceste fructe exotice sunt foarte bogate în fibre, vitamine, proteine, fier și calciu. Nu e de mirare că Noni se găsește în mesele principale ale multor popoare din Oceanul Pacific.

Fructele nonibaumului sunt bogate în fibre, vitamine, proteine, fier și calciu

Lista de fructe exotice nonibaum exotice

Arborele Marula (Sclerocaryabirrea)

Dacă doriți să cumpărați fructe exotice, atunci ar trebui să luați în considerare cu certitudine cele ale copacului Marula. El este, de asemenea, cunoscut ca un copac de elefant. Popoarele migranților bantu din Africa se hrănesc cu ea. Ele pot fi găsite peste tot pe traseele obișnuite. Fructele acestor copaci exotice devin gălbui. După timpul lor de maturare, se prăbușesc la sol și imediat încep să fermenteze. Datorită acestui fapt, se poate întâmpla adesea membrii acestui popor într-o stare ușor beată.

      Arborele Marula este, de asemenea, cunoscut ca arborele de elefant

Sclerocaryabirrea lista de fructe exotice exotice fructe

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map